Skip to main content

ALL-ROUND IN TECHNISCH STRAATMEUBILAIR

CONTACTDOOS - REGELTECHNIEK - WATERPUT

WAT DOEN WIJ

BeNed

Opgericht in 2009

BeNed BVBA ontwikkelt en vervaardigt technisch straatmeubilair voor in openbare ruimtes. De ondergrondse BeNedkast is voor diverse doeleinden inzetbaar zoals voor regeltechniek, elektravoorzieningen en wateraansluitingen. BeNed levert ook maatwerk. 

NIEUW: MARKTKAST/PUT

ONDERGRONDSE MARKTKAST

BeNed komt dit jaar met een primeur, namelijk een marktkast. 

Dit is een ondergrondse marktkast (voedingskast) met diverse elektrische aansluitingen voor openbare pleinen.

BeNed marktkast beschikt over een afzonderlijk beheerders
compartiment waardoor er een scheiding is tussen beheerder en
de eindgebruiker.

Kennis delen op vakbeurs Openbare Ruimte

Op 26 en 27 september heeft BeNed, samen met zijn partner Staka, deelgenomen aan de vakbeurs Openbare Ruimte. Met een goed gevulde beursvloer was dit een zeer succesvolle editie van de vakbeurs. Op de beurs was BeNed vertegenwoordig door Anja Jehoul en Reno Verhappen en Staka door Richard Esendam en Marc Hendriks.

Unieke combinatie - buitenkast en ondergrondse kast

De unieke combinatie van de ondergrondse kasten van BeNed en de buitenkasten van Staka wekte veel interesse op de beurs. ´De gesprekken met gemeentes en waterschappen zorgden voor interessante inzichten waarbij het delen van kennis voorop stond´ aldus Marc Hendriks van Staka.

Op de beurs worden de alledaagse problemen natuurlijk ook besproken zoals bijvoorbeeld graffiti of aanplakbiljetten op straatmeubilair. Door buitenkasten of schakelkasten te voorzien van een anti-wildplak of anti-graffiti coating kunnen deze problemen eenvoudig getackeld worden. Zoals Marc aangaf (met een knipoog): ‘Een eenvoudige oplossing voor een praktisch probleem’.